Στις 18:30, ώρα Ελλάδας, θα ξεκινήσει το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Premier League, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Άνφιλντ".
Αυτό προκύπτει από την επίσημη ενημέρωση της Λίβερπουλ, καθώς, τις προηγούμενες ώρες, η διεξαγωγή του ματς ήταν στον "αέρα", εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Έπειτα από δυο συνεδριάσεις με την Επιτροπή Προστασίας του Λίβερπουλ και φυσικά με τις ομάδες που πρόκειται να κοντραριστούν απόψε στο "Άνφιλντ", αποφασίστηκε ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, από τη στιγμή που υποχώρησαν από πολύ νωρίς, δεν εμποδίζουν το παιχνίδι.
Προφανώς θα συνεχιστούν οι εργασίες απομάκρυνσης του χιονιού από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και περιμετρικά του γηπέδου για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των οπαδών, ωστόσο, το ντέρμπι θα κάνει κανονικά σέντρα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, στις 18:30 ώρα Ελλάδας!
Pitch shouldn’t be an issue….weather still not great though! pic.twitter.com/mS4wnBvrYL
— Vinny O'Connor (@VinnOConnor) January 5, 2025
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!