H ανάλυση του Λανουά για τα ματς του Κυπέλλου
Για το Αρης -ΑΕΚ:
Για το ακυρωθέν γκολ του Γκατσίνοβιτς σε χέρι του Κοϊτά: «Ο παίκτης διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας με το δεξί του χέρι και δημιουργεί επιθετική ενέργεια η οποία καταλήγει σε επίτευξη τέρματος. Περιμένουμε παρέμβαση του VAR και ακύρωση τέρματος».
Για το χέρι του Μορόν στην περιοχή του Άρη: «Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος πηδάει με το χέρι του σε αφύσικη θέση πολύ ψηλά κάνοντας το σώμα του μεγαλύτερο ώστε να σταματήσει τη σέντρα. Περιμένουμε να καταλογιστεί πέναλτι και παρέμβαση VAR».
Για το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Για το πέναλτι που δόθηκε στον Ουναΐ: «Εδώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη για επαφή με το πόδι του επιτιθέμενου. Ο επιτιθέμενος υπερβάλει για την πιθανή επαφή με σκοπό να κερδίσει πέναλτι. Ο διαιτητής έχει εξαιρετική θέση και έδωσε έμμεσο φάουλ για θέατρο».
Για το μαρκάρισμα του Μπρόρσον στον Ουναΐ που δόθηκε κίτρινη: «Ο παίκτης διακινδυνεύει την ασφάλεια του αντιπάλου του κάνοντας τάκλιν με μεγάλη ταχύτητα, ένταση και με το πόδι του ψηλά στο γόνατο του αντιπάλου, χωρίς καμία πιθανότητα να παίξει μπάλα. Περιμένουμε κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο φάουλ και παρέμβαση VAR».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δεν έβαλες τη φάση με το γκολ του ζμπαογκ στο 41 με Καλλιθέα που ήταν ακριβώς η ίδια με του 2018 με κομινη..
Φυσικά ακυρώθηκε για οφσάιντ..
Ντεμεκ κάρμα!!!
Ασε μας ρε Λανουας να περιμενουμε τ αυτονοητα
Τι τιμωρία του επιβλήθηκε ποτε θα μας πεις??
αυξηση αποδοχων του επιβληθηκε...
τι να το κάνουμε να μας το λέει κάποιος λανουά.. μάτια έχουμε και βλέπουμε..
να μην μας σφάζουν μας ενδιαφέρει.. μας έχουν κόψει πόσους βαθμούς μέχρι τώρα.
Περιμένουμε να παραιτηθεί!
Αν ειχαμε αποκλειστει τι θα σκαρφιζοτανε?