PREMIER LEAGUE-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: 2-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με τα χίλια ζόρια την Μπρέντφορντ (2-1), πήρε ανάσα και μαζί της και ο Τεν Χαγκ που γλιτώνει την απόλυση για την ώρα.
Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Σαντέ από ιδανικό σημείο έφυγε αρκετά έξω ενώ στο 21’ ο Φλέκεν είπε όχι σε σουτ του Χόιλουντ από κοντά και στο 24’ απέκρουσε και το σουτ του Γκαρνάτσο. Στο 28’ ήταν η σειρά του Ονάνα να πει όχι σε σουτάρα του Νόργκααρντ και στο 37’ ο Γκαρνάτσο αστόχησε με σουτ από αριστερά ενώ στο 42’ και το μακρινό σουτ του Χόιλουντ πέρασε μόλις έξω. Στο 43’ ο Φλέκεν είπε όχι σε συρτό σουτ του Γκαρνάτσο και στο 45+5’ ο Πίνοκ με φοβερή κεφαλιά μετά από κόρνερ, έκανε το 0-1, με τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ να ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες.
Η Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο 2ο μέρος και στο 47ο λεπτό ο Ράσφορντ σέντραρε από δεξιά και ο Γκαρνάτσο με φοβερό πλασέ στην κίνηση στο πίσω δοκάρι, έγραψε το 1-1.
Στο 52’ ο Φλέκεν είπε όχι σε σουτ του Κασεμίρο και στο 55’ το πλασέ του Μπρούνο έφυγε λίγο έξω ενώ στο 63’ ο Πορτογάλος πάτησε ,μαγικά στον Χόιλουντ που από αριστερά πλάσαρε τον Φλέκεν για το 2-1.
Στο 68’ ο Φλέκεν απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Νταλότ και στο 82’ ο Ζιρκζε έχασε μια ακόμη ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ.
ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Ντε Λιχτ, Έβανς (89’ Λίντελεφ), Νταλότ, Μαρτίνες, Κασεμίρο (88’ Ουγκάρτε), Έρικσεν, Φερνάντες, Ράσφορντ, Γκαρνάτσο (90+1’ Μαζραουί), Χόιλουντ (74’ Ζίρκζε).
ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Φλέκεν, Φαν ντεν Μπερχ (87’ Ρούρσλεβ), Κόλινς, Αγιέρ, Πίνοκ, Νόργκααρντ, Γιάνελτ (75’ Γαρμόλιουκ), Ντάμσγκααρντ, Λιούις Πότερ (65’ Γουισά), Εμπεουμό, Σαντέ (74’ Καρβάλιο).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!