BCL 5οε ΟΜΙΛΟΣ – 2η αγωνιστική
ΒΟΝΝΗ-ΑΕΚ: 93-74
Γήπεδο: Telekom Dome
Στη Γερμανία η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη ήττα της σεζόν με τη Βόννη να επικρατεί με 93-74. Η Ένωση ουσιαστικά κατέρρευσε στο δεύτερο μισό της τελευταίες περιόδου με τους Γερμανούς να βομβαρδίζουν από παντού με μπροστάρη τον «δαιμονισμένο» ΜακΓκι. Η ομάδα του Σάκοτα δεν είχε σταθερότητα, έκανε πολλά λάθη και δεν κατάφερε να μείνει μπροστά όταν προσπέρασε. Η Βόννη πάντα έβρισκε τον τρόπο να ξεφύγει ενώ έβγαλε πολλά ελεύθερα σουτ.
Το παιχνίδι
Το ξεκίνημα ήταν κάκιστο για την ΑΕΚ με τους γηπεδούχους να κάνουν με το καλημέρα ένα σερί που τους έφερε στο 12-2 και στη συνέχεια στο 20-9. Με… βομβαρδισμό όμως από Χαμπ και Μπράις η Ένωση πλησίασε στο 22-17. Η Βόννη όμως είχε απάντηση και πέτυχε τέσσερις πόντους μέχρι να βγει το πρώτο δεκάλεπτο.
Στο δεύτερο πάλι οι Γερμανοί μπήκαν καλά και έφτασαν στο 32-17. Το τρίποντο του Αλέιν έδωσε ανάσα και έδωσε το έναυσμα για ένα σερί 9-0 για το 32-26. Η Βόννη αντέδρασε με δύο καλάθια και πήρε πάλι στο +10. Ο Γκρέι με καλές άμυνες και δύο καλάθια κράτησε την ΑΕΚ. Το γκολ-φάουλ του Χέιλ διαμόρφωσε το 39-36 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν χορταστικό. Η Βόννη με τον Γκρίσελ να βάζει μεγάλα σου έφτασε στο 49-41 όμως ο Χάντερ Χέιλ είχε απάντηση. Με εκπληκτικά καλά έφερε το ματς στον πόντο 55-54 και στη συνέχεια Γκρέι και Κουζμίνσκας έδωσαν προβάδισμα στην Ένωση με 55-59. Η Βόννη όμως βρήκε πάλι τον τρόπο και στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου είχε ισοφαρίσει.
Η 4η περίοδος ξεκίνησε με ένα καλάθι του ΜακΓκι που θα γίνει viral. Τρίποντο πέφτοντας και φάουλ. Η ΑΕΚ προσπάθησε να μείνει κοντά αλλά με ένα σερί η Βόννη πήγε στο +10 (71-61). Από τα μέσα της τελευταίας περιόδου ξεκίνησε ο εφιάλτης για την ομάδα του Σάκοτα. Ο ΜακΓκι έβαζε τα πάντα αλλά και οι συμπαίκτες του τον ακολουθούσαν. Αποκαρδιωμένη η ΑΕΚ δεν είχε σθένος να αντιδράσει και η διαφορά μεγάλωνε. Το τελικό 93-74 τα λέει όλα για το τι συνέβη στα τελευταία λεπτά.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-17, 39-36, 59-59, 93-74
ΒΟΝΝΗ (Μουρς): ΜακΓκι 23 (5/10 τρίποντα), Μπαρ 11 (5 ριμπάουντ), Γκρίσελ 15 (3/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Φλέμινγκ 5, Σοάρες, Αλέγκρι 9 (6 ριμπάουντ), Χιουμ 8, Πέιπ 4, Τίμαν 2, Μίλερ, Κένεντι 16 (8 ριμπάουντ), Καζακεβίτσιους
ΑΕΚ (Σάκοτα): Γκρέι 8 (4 ριμπάουντ), Σκορδίλης, Χαμπ 11, Καράμπελας, Φλιώνης, Μπράις 18 (3/3 τρίποντα), Κουζμίνσκας 10 (2/5 τρίποντα), Νετζήπογλου 6 (3/3 δίποντα), Αλίν 5, Κουζέλογλου, Γκόλντεν 2, Χέιλ 14 (1/3 τρίποντα)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μια βαριά ήττα. Μη φέρουμε και την καταστροφή. Θα έχουμε και άλλες ήττες μέσα στη χρονιά και πολλές νίκες. Δε θα υπάρξει η περυσινή κατάρρευση. Φέτος έχουμε Σάκοτα και πολύ καλύτερα διαλεγμένους παίκτες. έχουμε επιθετικό πλουραλισμό. Τουλάχιστον 5 (Χαμπ, Χέιλ, Μπράις, Κουζμίνσκας, Γκρέι, Αλλέιν?) παίκτες μπορούν να ρίξουν 20+ για πλάκα. Τέτοιο πράγμα είχαμε να δούμε από το 2018 με Πάντερ, Χάντερ, Χάρρις, Γκριν, Ντούσαν και Τζέιμς. Δέσιμο θέλει η ομάδα και θα δούμε καλά πράγματα φέτος.
ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΕΙ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ DISLIKE...!!! NA ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ .!!!!!!
Στα θετικά, ότι ο Χέιλ άρχισε να δείχνει σημάδια ζωής, τόσο εκτελεστικά όσο και ηγετικά όταν η μπάλα "έκαιγε".
Μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο το δημιουργικό του κομμάτι, σε λίγο που θα τον έχουμε σε μεγάλο ποσοστό ετοιμότητας τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για την ομάδα
μπράβο που επέστρεψε στην 3 περίοδο, στην 4η όντως μας πήρανε φαλάγγι.
Καλή προσπάθεια, αρχή της χρονιάς είναι, μην το γυρίσουμε σε εσωστρέφεια και απογοήτευση, έχουμε ξεκινήσει καλά, το υλικό είναι καλό, με τη δουλειά του έμπειρου coach μόνο καλύτερα θα πάμε.
Ας συνεχίσουμε εμείς να στηρίζουμε με θετική παρουσία στο γήπεδο για να βοηθήσουμε.
Πρέπει να δέσουν σαν ομάδα....η διάρκεια θα δείξει το μέλλον της ομάδας.... σήμερα ειμασταν κακιστοι στην άμυνα κ αυτό επηρέασε κ το σκοράρισμα.... ανασύνταξη, δουλειά κ σοβαρότητα...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.....
Δεν είδα το παιχνίδι, το παρακολουθούσα στο live.
Είσαι πίσω, φτάνεις στο 59-59 και τρώς σε 10 λεπτά 34-15 !
Μου θύμησε τα περσινά που τρώγαμε για 3-4 αγώνες σερί 14-17π. σε 2 λεπτά στο τέλος.
Κρίμα γιατί είχε ξεκινήσει καλά η ομάδα αλλά ο Σάλε έχει πολλή δουλειά ακόμη.
Δεν πειράζει ρε, τουλάχιστον το πάλεψαν μέχρι τέλους.
2 σημαντικοί παίκτες -Χαμπ και Γκόλντεν- δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα , βρέθηκε και ο αντίπαλος στην βραδιά του με τον ΜακΓκι να τα στάζει από τα 10 μέτρα, και έδεσε το γλυκό.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μια αξιοπρεπή εμφάνιση με ΠΑΟ τώρα και να δούμε το επόμενο ευρωπαϊκό ματς.
Μόνο αναλαμπές είχαμε σήμερα.... κακή σε επίθεση κ κυρίως στην άμυνα.... χαστούκι για να συνεχίσει η ομάδα με σοβαρότητα κ βελτίωση......ο Σάκοτα θα βρει τις λύσεις
.