Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο κράτησε η θητεία του Τίτε στο πάγκο της Φλαμένγκο. Ο 63χρονος Βραζιλιάνος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την σελασάο στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, είδε την πόρτα της εξόδου από την «Φλα», λίγο μετά το νικηφόρο 1-0 επί της Ατλέτικο Παραναένσε.
Παρά την νίκη, η Φλαμένγκο παραμένει στο -9 από την κορυφή, αρκετά μακριά από τους στόχους της διοίκησης που είχε θέσει ως στόχο το φετινό πρωτάθλημα.
Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Φιλίπε Λουίζ, ο οποίος με την ομάδα νέων του συλλόγου είχε κατακτήσει πρόσφατα το Διηπειρωτικό Κύπελλο στον τελικό του «Μαρακανά» απέναντι στον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!