Με δυο γκολ και μια ασίστ, ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ώστε η Κρουζ Αζούλ να επιστρέψει από το 0-2, στην έδρα της Πατσούκα, και να επικρατήσει 4-2, αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Αγωνιζόμενος στο Μεξικό, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 8 παιχνίδια, με την μεξικανική εφημερίδα Record να τον αποθεώνει.
Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδό της γράφει "Σε αγαπώ" στα ελληνικά και προσθέτει: "Η Κρουζ Αζούλ έχανε με 2-0 αλλά ο Ελληνας Γιακουμάλης έδωσε ώθηση στην ομάδα του με 2 γκολ και 1 ασίστ στον Φαβαρέλι".
#HoyEnTuRÉCORD
— DIARIO RÉCORD (@record_mexico) September 29, 2024
¿Cómo se dice 'TE AMO' en griego?
Cruzazulear ya significa otra cosa, luego de que Giakoumakis comandará una voltereta espectacular de La Máquina en Pachucahttps://t.co/CEjEsI1Bb0 pic.twitter.com/3orgxE40n6
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Συγχαρητήρια στον Γιώργο, του αξίζει τέτοια αναγνώριση και αγάπη!!