Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Πιερό δέχθηκε δύο γροθιές στο σώμα από τον Μύγα ο οποίος στη συνέχεια τον χτύπησε και με το πόδι. Το αδιανόητο είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το VAR κάλεσε τον διαιτητή Φωτιά για να δει τη φάση ώστε να αποβάλει τον επιθετικό της ΑΕΚ (!).
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος που είναι στο VAR είδε δηλαδή παράβαση του Πιερό και όχι τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον στόπερ του Βόλου. Τρομερά πράγματα από τους εκλεκτούς των συμμάχων.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Tα πράγματα είναι απλά. Αν ο Πιερό μετά τη μπουνιά του Μύγα έπεφτε και κυλιόταν λίγο στο έδαφος θα κέρδιζε την κόκκινη στον αντίπαλο. Αλλά είναι αντρούκλα κι ούτε που το σκέφτηκε.
Αν η ΑΕΚ δεχτεί σε ένα ακόμα ματς να την σφυρίξει ο Φωτιάς έχει κάνει έγκλημα…. Αυτός είναι χειρότερος κι από τον Ποντικη…. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΘΕΣ….
Πριν το δεύτερο γκολ, γίνεται ξεκάθαρο πέναλτι στον Λιούμπι. Δεν το σφύριξε. Ευτυχώς που η ποιότητα του παικταρά μας έδωσε άμεση απάντηση στα κοκκινόμαυρα κοράκια.
Δεν ξέρω πόσο ακριβείς είμαι αυτές οι πληροφορίες, αλλά εγω είδα την εικόνα να παγώνει στη γροθιά του Μύγα στην πλάτη του Πιερό. Αυτο λογικά εξέτασε το var και κάλεσε τον διαιτητή για αποβολή του Μύγα. Οτιδήποτε άλλο κινείται στη σφαίρα του παραλόγου.
Συμφωνω..νομιζω κι εγω οτι κι ομως τον φωναξε για να δει τη μπουνια στα νεφρα
Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ...!!! ΑΛΛΑ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ??? ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΛΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ (Κε) ΦΩΤΙΑ ...!!! ...ΜΕ ΤΟ Κε ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ...!!!!
Η ΑΕΚ πρέπει να κάνει καταγγελία στον Γάλλο για τον ύποπτο Παπαδόπουλο και φυσικά για τον Φωτιά ο οποίος άφησε τα μαρκαρίσματα μακριά από την μπάλα και τις καρατιές χωρίς κίτρινες.
Ο Παπαδόπουλος δεν φώναξε στο βαρ αν ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ του τον Φωτιά για τις κλωτσιές στον Μήτογλου ενώ η μπάλα έχει βγει στο πλάγιο! (φάση 44)!!!
Πρέπει και κάνει καταγγελία - παράπονα για μη αποβολή , γιατί είναι έτοιμος ο καμικάζι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Παπαδόπουλος για τα επόμενα παιχνίδια!!
Φόρτσα ΑΕΚαρα
Τέτοια ματς τα καθαρίζεις 3-0 απ το ημίχρονο..
Αχχ βρε μ-πεο!!
ο έντομος κανονικά έπρεπε να αποβληθεί μονος του. Να δείξει το κόκκινο του στριγκ και να πει πηρα κόκκινη.