Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τι είπε ο Στεφάν Λανουά για το γκολ της Λαμίας στο ματς με την ΑΕΚ (VIDEO)

To βίντεο με τις αναλύσεις των φάσεων της 2ης αγωνιστικής από το νέο πρόεδρο της ΚΕΔ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά έδωσε στη δημοσιότητα το νέο βίντεο αναλύοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις για τη 2η αγωνιστική. Τρεις φάσεις διάλεξε να αναλύσει και μέσα σε αυτές ήταν το γκολ της Λαμίας κόντρα στην ΑΕΚ και το ενδεχόμενο να γίνεται χέρι πριν σκοράρει ο Φουρτάδο.

Ο Λανουά είπε για τη συγκεκριμένη φάση στο ματς της ΑΕΚ: 

«Στην περίπτωση αυτή επετεύχθη ένα τέρμα και το VAR άρχισε να ελέγχει τη φάση. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πιθανό χέρι από το νούμερο 19 της Λαμίας. Ο οποίος κέρδισε την κατοχή της μπάλας και στη συνέχεια της φάσης ακολούθησε γκολ της Λαμίας. Από την κάμερα της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι ο παίκτης αγγίζει τη μπάλα με το χέρι. Σε μία θέση που το καθιστά παράβαση. Το VAR προσπάθησε να βρει την σωστή κάμερα με την σωστή γωνία στην οποία φαίνεται ότι ο επιτιθέμενος ακουμπάει την μπάλα με το στήθος οπότε το τέρμα είναι έγκυρο. Σε περίπτωση επαφής με το χέρι θα περιμέναμε καταλογισμό φάουλ και παρέμβαση του  VAR για να ακυρωθεί το τέρμα.

Δείτε το βίντεο:

Στο Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός, στάθηκε στη φάση του Γερεμέγεφ, που ανατράπηκε από τον αντίπαλο πορτιέρε μετά το πλασέ του, εξηγώντας γιατί ο διαιτητής σωστά δεν έδειξε την άσπρη βούλα.

Στην επόμενη αναφέρθηκε στο χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού, στη μεγάλη περιοχή, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δικαίωσε και πάλι την απόφαση να μη δοθεί πέναλτι, καθώς είναι στο χέρι στήριξης, όπως σημείωσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ