Ακριβά θα πληρώσει η Σεβίλλη την συμπεριφορά μερίδας οπαδών της στο ντέρμπι με την Μπέτις (0-2) στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».
Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας με μερικό κλείσιμο του σταδίου της για τρεις αγώνες, καθώς και με πρόστιμο 45.000 ευρώ.
Ο αγώνας διακόπηκε για 15 λεπτά από τον διαιτητή Χοσέ Λουίς Μουνουέρα Μοντέρο μετά από ρίψη αντικειμένων από πίσω από το τέρμα στη βόρεια κερκίδα.
Επίσης τιμωρήθηκε ο παίκτης της Σεβίλλης, Ισαάκ Ρομέρο, με δύο αγώνες αποκλεισμό μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

