Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νταβίντ Λουίζ: Έκανα λάθος, αλλά ποτέ δεν την απείλησα

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος στόπερ της Πάφου απάντησε στις κατηγορίες της ερωμένης του

Για βίαιη συμπεριφορά, απειλές και εκφοβισμό κατηγορήθηκε ο Νταβίντ Λουίζ, με δικαστήριο της Σεαρά, στη Βραζιλία, να επιβάλλει περιοριστικά μέτρα στον Βραζιλιάνο κεντρικό της Πάφου.

Τον Νταβίντ Λουίζ κατήγγειλε η Φρανσίσκα Καρολάινι Μπαρμπόσα Καβαλκάντε, ερωμένη του ποδοσφαιριστή.

Μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, ο 38χρονος αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος, αλλά υποστηρίζει πως ουδέποτε την απείλησε.

Σε βίντεο που "ανέβασε", ο Νταβίντ Λουίζ τονίζει: "Νομίζω ότι όλοι έχουν δει τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν για τη ζωή μου και ήρθα εδώ τώρα για να σας πω ότι δεν είχα κάνει αυτό το βίντεο πριν λόγω της δέσμευσής μου στη νέα μου ομάδα, με το ντεμπούτο μου, με τον συλλογικό στόχο πριν από τα ατομικά προβλήματα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσω".

Συνέχισε, λέγοντας πως "ποτέ δεν απείλησα κανέναν, ποτέ δεν απείλησα αυτό το άτομο, ποτέ δεν ήμουν προσωπικά με αυτό το άτομο, ποτέ δεν ήμουν στο ξενοδοχείο που λέει ότι ήμουν, ακόμη και από την περασμένη εβδομάδα που τέθηκε στη διάθεση του Τύπου, σε όποιον το ήθελε, το αρχικό email από το ξενοδοχείο που επιβεβαίωνε ότι δεν ήμουν ποτέ εκεί".

Ο κεντρικός αμυντικός της Πάφου παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του να ανταλλάξει μηνύματα με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Όπως είπε: "Δυστυχώς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Ήταν μια πολύ δύσκολη, πολύ αγχωτική περίοδος, αλλά είμαι εδώ με ανοιχτή καρδιά για να σας πω ότι έκανα λάθος, ναι, έκανα λάθος, ανταλλάσσοντας μηνύματα με αυτό το άτομο, αλλά ποτέ, μα ποτέ, ποτέ δεν την απείλησα ή κανέναν άλλο στη ζωή μου, και ποτέ δεν έχω συναντηθεί με αυτό το άτομο αυτοπροσώπως".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ