Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξέσπασμα Νούρκιτς κατά Αταμάν: Ας παίξουμε και στις πέντε το πρωί, δεν έχει σημασία!

Ο Γιουσούφ Νούρκιτς αντέδρασε έντονα για τα όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι που έδωσε η Τουρκία νωρίς το μεσημέρι.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν αμέλησε να σχολιάσει κάτι που τον ενόχλησε όσον αφορά της ώρα της αναμέτρησης της Τουρκίας με αντίπαλο τη Σουηδία. Το πρόβλημα ήταν πως η ομάδα του, προγραμματίστηκε να δώσει παιχνίδι με τη Σουηδία στις 12:00. Κάτι το οποίο δεν άφησε ικανοποιημένο τον Αταμάν, θεωρώντας την κίνηση αυτή ως ασέβεια της FIBA.

Δηλώσεις οι οποίες δεν πέρασαν απαρατήρητες από άλλους παίκτες του Eurobasket. Ο Γιουσούφ Νούρκιτς, πιθανός αντίπαλος της Τουρκίας στα προημιτελικά σε περίπτωση που προκριθεί κόντρα στην Πολωνία, ανέβασε με δηλώσεις του ακόμα περισσότερο την ένταση. Ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ, σχολίασε πως δεν έχει κανένα θέμα να αγωνιστεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και πως αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν κανένα νόημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ανοησίες. Υπάρχει πολύ δράμα. Πρέπει απλώς να παίζεις και όσο με αφορά εμένα, είμαι έτοιμος να παίξω και στις πέντε το πρωί. Αισθάνομαι άσχημα μόνο για τους οπαδούς που ταξιδεύουν, ίσως αυτοί να είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Για εμάς, είναι απλά σπουδαίο. Όποτε κι αν μας δοθεί η ευκαιρία, θα παίξουμε».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ