Πιο κοντά απο ποτέ στην απόκτηση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά βρίσκεται η ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ εχει καταφέρει μετά από διαπραγματεύσεις εβδομάδων να φτάσει προ των πυλών της οριστικής συμφωνίας για την απόκτηση του 26χρονου διεθνή αριστερού εξτρέμ που μαζι με τον Μίλσον ειναι οι δυο παίκτες στους οποίους επικεντρώθηκε από την αρχή για την συγκεκριμένη θεση. Πλέον απομένουν λεπτομέρειες όμως στο Βέλγιο εκτιμούν πως η συμφωνία θεωρείται ολοκληρωμένη και απομένει βέβαια το σημαντικότερο κομμάτι που είναι οι υπογραφές. Ο Κοϊτά φέρεται να έχει συμφωνήσει και αυτός για πολυετές συμβόλαιο και περιμένει την ειδοποίηση και την άδεια της Σιντ Τρούιντεν για να ταξιδέψει στην Αθήνα για να ενταχθεί επίσημα στην ΑΕΚ. Οι εξελιξεις αναμενεται να τρέξουν άμεσα και ο Μαυριτανός με Βελγικό διαβατήριο θα είναι στην πρώτη προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους μετά τηνν επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία.
H AEK αποκτά λοιπόν τον βασικό της στόχο για τα αριστερά της επίθεσης μετά από επίμονη προσπάθεια και βέβαια μεγάλη οικονομική επένδυση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ! Τι έγινε ρε παιδιά?
ποπο μια παιχτουρα!
τρομερη σωματοδομη, γρηγορος και δεν τον πετας με τιποτα κατω. τους περναει μονο με το σωμα, ενας Αμραμπατ στα αριστερα.
Τετοια σουταρα απτα 25-30 μετρα εχουμε να δουμε απο Σκοκο.
Δεν ξαναειχαμε τετοιον παιχτη με τετοια μιξ χαρακτηριστικα, αντοχη, μαρκαρισμα, τριπλα, δυναμη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και σουτ! Πολυ γουσταρω!!!
Τριπλαδορο εξτρέμ ..ΠΑ ΠΑ μαγεία ! Έχουμε κ Ελιασον από την άλλη ..Ε ρε τι θα γίνει !!
Ξεπερνάμε το όριο των μη κοινοτικών ή μου φαίνεται; Ξέρει καποιος τι γίνεται με αυτό; Κάλλενς, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πινέδα, Πιζάρο αν δεν κάνω κάποιο λάθος και ακούμε για 3-4 ακόμα. @365 τι θα πρέπει να γίνει για να είμαστε οκ;
Αντι να τον μαυριζετε ή μάλλον, κοκκινεζετε, θα μπορούσατε να του απαντήσετε. Κανόνες μη κοινοτικών για το πρωτάθλημα είναι οι εξης. 8 Μαξιμουμ μη κοινοτικοί στην λίστα του πρωταθλήματος εκ των οποιον οι 5 μπορούν να είναι άνω των 23. Επιπλέον μέχρι 5 μη κοινοτικοί μπορούν να δηλωθούν στην αποστολή ενός αγώνα. Περσι είχαμε τους εξης: Αραουχο, πινεδα, πισαρο, χατζισαφι, μοχαμαντι. Όλοι αυτοί που είπες πέραν πισαρο και πινεδα έχουν ευρωπαϊκά διαβατήρια Αρα δεν πιάνονται για μη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κοινοτικοί ( μη κοινοτικοί= κατοχή διαβατηρίου εκτός Ευρώπης). Με τα τωρινά δεδομένα, Πινεδα γκαρσια αντουνα περευρα χατζισαφι αποτελούν τους 5 μη κοινοτικούς του ροστερ όποτε απλά δεν χωράει άλλος άνω των 23. ( για τους Πονηρούς, ο κορεα είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου ????).
Έξω Γκάτσι και Τσούμπερ γιατι ειναι ευρωπαίοι, αλλά μεσα Λιβάι και Χατζησαφί. Κόσμος πολύς :)
Με Κοίτα Περειρα Αντουνια και με τις διαθέσεις που έχουν για επιθετικο ανεβαίνεις όχι ένα αλλά δύο σκαλια από πέρσι.
Επειδή πολλοί λέτε που θα χωρέσουν, πιστευω ότι ίσως υπάρξει πώληση και ο Γκατσι παίζει να πάει στο 6-8
Εγώ αδέρφια μου πιστεύω ότι Ελίασαν και Γκαρσία θα πουληθούν. Ο λόγος ;
Στα εξτρέμ και με τον Αντούνα έχεις πολύ καλούς βασικούς και αναπληρωματικούς. Ο Γκαρσία πιστεύω θα δοθεί για να αποκτηθεί ο Κορέα. Ίσως κάνω λάθος, αλλά κάνω την υπόθεσή μου. Διότι με τα χρήματα από Ελίασον και Γκαρσία θα υπάρξουν και έσοδα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να έρθει και ο κεντρικός αμυντικός, το αμυντικό χαμ, αλλά και τα μπακ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μονο ΑΕΚ!
Τοσες παραλληλες δυνατες μεταγραφες δε νομιζω πως εχουμε ξαναδει ποτε! Συνεχισε ετσι προεδρε ,λιγο θελει ακομη και θε πειστουν ολοι .... Βεγκαααααααα
Που ειστε ολοι εσεις τωρα που κλεινουν ενας ενας οι στόχοι μας? Ενας μηνας καλοκαιρι και ειδικα με το euro και λεγατε αργησε μυρωδιαδες ε μυρωδιαδες! Α και κατι ακομα διαρκειας περνουμε για την αρρωστια μας και οχι για τις μεταγραφες!! Βαλτε τις ζωνες εμεις στο πεταλο τις εχουμε βαλει ήδη!!!! MONO AEK!!
Το παιδί θα αφήσει εποχή με την επίθεση που φτιάχνουμε.
Όσοι προβληματίζεστε αν χωράνε και Κοϊτά και Αντούνα και Γκάτσι και Ελίασον και Άμραμπατ και Φερνάντες, θυμηθείτε ότι στο καλό σενάριο που πάμε μακριά σε Ευρώπη και Κύπελλο η ομάδα θα δώσει καμία 60ριά αγώνες! Είναι πάρα πολλοί, όλοι θα χρειαστούν. Και μην ξεχνάμε ότι μπορεί να τύχουν τραυματισμοί. Για αυτό πιστεύω ότι μεγαλώνει το ρόστερ. Η ίδια λογική ίσως υπήρχε και πίσω από την απόκτηση του Σισέ, για να είναι καλυμμένος ο Αλμέιδα σε περίπτωση απουσιών. Πόσο μας κόστισε αυτό... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πέρυσι, κυρίως στην επίθεση... Τέλος, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να υπολογίζει Γκατσίνοβιτς στο ρόλο του Αραούχο.
Υ.Γ.: Ο Πισάρο μού φαίνεται θα πάρει μεταγραφή, για αυτό δεν τον ανέφερα. Εκτός αν ο Πελάδο τον υπολογίζει για τη θέση πίσω από το φορ. Μακάρι να δώσει κάτι, αν τελικά παραμείνει.
Στο χωριό λέμε θα πέσει αγκλαβουτσα μεγάλη κι όποιος κατάλαβε ΠΑΙΚΤΟΥΡ
Εκλεισε κι ο Στρακόσα παίδες......!!!!!!
Φοβερός παίχτης φαίνεται!
Κάτι καλό χτίζεται στην ομάδα.
Vamosss
Μιας και τα τελευταία πολλά χρόνια από ποδόσφαιρο παρακολουθω μόνο ΑΕΚ , άντε και λίγο CL, προφανώς ούτε για αυτόν ούτε για τον Αντουνια έχω ιδία άποψη. Από τα στατιστικά λοιπόν και από τα σχόλια εδώ μέσα, καταλαβαίνω ότι και οι δύο είναι εξαιρετικές περιπτώσεις. Δε μπορεί όμως να ισχύουν και οι δύο! Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη 7 εξτρέμ! Και άντε να μη βάλω μέσα Τσιλουλη που τον κόβω για δανεικό, να μη βάλω Πισάρο που ναι μεν δεν υπολογίζεται αλλά δε βλέπω να φεύγει. Άντε να πω και και ότι ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τσουμπερ θα είναι για πιο πολύ πίσω από τον επιθετικό. Θα έχουμε τέσσερα συν δύο εξτρέμ? Εκτός αν παίζει πώληση Ελιασον ή ο Αντουνια λογίζεται σαν αντικαταστάτης του Πόνσε. Τέλος πάντων κουβέντα να γίνεται, άλλωστε σε τελική ανάλυση, οι παίχτες είναι σαν το φαγητό, καλύτερα να έχεις παραπάνω και να σου μείνει, παρά να πεινάσεις!!
Φίλε, το σκέφτηκα και εγώ αυτό με τους πλάγιους επιθετικούς.
,Κοιτά.
Τώρα υπάρχουν οι Ελίασον, Μάμραμπατ, Γκάτσι, ΤσιλούληςΦερνάντεζ
Τσιλούλης νομίζω έχει έρθει για να υπάχει ένας Έλληνας και εναλακτική επιλογή. Ο Πισάρο που ανέφερες είναι και δεν είναι στην ομάδα και αν πάμε για Αντύνα θα είναι μέρος της μεταγραφής - όπως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αναφερει ένα άρθρο εδώ.
Άρα είμαστε με 4 πλάγιους + Φερνάντεζ, Τσιλούλη.
Σε άλλο άρθρο αναφέρεται ότι η ομάδα θα πάει για έναν από τους Μίλσον ή Αντούνα.
Μήπως ο κόουτς δεν βλέπει τον Γκάτσι στα αριστερά πλέον?
Μια χαρά μπορούν να ισχύουν φίλε. Πολύ χονδρικά θα παίζουν άλλοι στην Ευρώπη και άλλοι στην Ελλάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι
Εύλογες απορίες φίλε μου , νομίζω όλοι το σκεφτόμαστε , αλλά αν το έχουν εγκρίνει οι υπεύθυνοι της ομάδας και ο Almeyda κάτι θα ξέρουν περισσότερο από εμάς! Εν τω μεταξύ μερικοί λένε ότι ο Antuna θα ερχόταν αν δεν ανανέωνε ο Amrabat! Κ αυτό δεν έχει λογική. Σιγά μην πάρουμε τέτοιο παίχτη για αναπληρωματικό! Από την άλλη ούτε για μπροστά από τον Eliasson είναι δυνατόν να πάρεις τον Antuna! Ή μήπως θα τον πάρεις για αναπληρωματικό του Koita? Επίσης αν υποθέσουμε ότι λογίζεται για δεύτερος... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιθετικός πλέον εκεί θα έχουμε Zuber και Pereyra! Δεν ξέρω μου κάνει εντύπωση η κίνηση Antuna! Βέβαια δεν χαλάει κανέναν να έχεις γεμάτο ρόστερ με παιχταράδες...! Θα δούμε , όπως γράφω αυτοί που τρέχουν τα μεταγραφικά κάτι ξέρουν παραπάνω! Πάντως είναι εξαιρετικοί παίχτες και ο Antuna και ο Koita! Μας ανεβάζουν επίπεδο σε σχέση με πέρυσι!
Ο ΗΛΙΟΠΟΠΛΟΣ ΓΚΑΖΩΣΕ ΝΥΦΙΤΣΕΣ ΑΓΑΓΑΓΑΓΑ
Venga Koyta Vengaaaaa
exi doulia to F5 autes tis meres
Κοϊτα αριστερά ελιανσον δεξιά τρέλα στα εξτρέμ και θα πέσουν κορμιά από τον ανταγωνισμό. Όταν θα έχεις παίκτες που ήταν στον euro όπως ο Γκατσινοβιτς κ ο τζουμπερ να παλέουν για μια θεση
Έλεος ρε παιδιά. Και τις τρεις μεταγραφές με τη μια. Έχω δύο μέρες ταξίδι.Ξεκινάω από Φρανκφούρτη για την Ελλάδα... Βγάλτε μια μεταγραφή στις 10:00, μια κατά το βραδάκι περίπου 20:00-22:00 και μια αύριο το μεσημέρι...
Με ποιότητα στα σέντερ-φορ και φουλ-μπακ και το ρόστερ γίνεται πανίσχυρο. Υγεία να έχουν και θα μας ψάχνουν οι αντίπαλοι!
Όπως το είπες, φουλ Μπακ. Δεν ακούγεται τίποτα προς το παρόν αλλά δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι να μείνουμε με τα υπάρχοντα μπακ. Και θέλουμε παιχταρα σέντερ μπακ, όχι απλά πέμπτο μπακ όπως λένε. Βασικό και αναντικατάστατο να παίζει μαζί με τον Βίντα. Βέβαια για να μην είμαστε και πλεονέκτες, αντιλαμβάνομαι ότι αν κλείσει και στρακοσια, και πάρουμε και καλά ακραία μπακ, θα είναι αρκετά δύσκολο να ενισχύσουμε και στο κέντρο της άμυνας
Ούτε με ζωνη δεν σωζόμαστε... Δώσε γκάζι να γουστάρουμε
Όλα πάνε ρολόϊ. Μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία για την καψούρα μας.
Σ'αγαπαω κοιτα!
Καλώς να ερθει στην Ομαδάρα μας ο Παιχταράς!!!!!!!!!!!!!!!!!Πρόεδρε εχεις πατήσει γκάζι και θα μας τρελάνεις αυτό το καλοκαίρι!!!!VAMOS!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαίνεται πως ο Πρόεδρος έβγαλε το fiesta απ' το γκαράζ και ρίχνει γκσζιες στον αέρα ... που να το βγάλει και στο δρόμο να αρχίσει τα δικά του ... LEVANTAMOS AEKAPA !
Venga.....Venga....!!!!....................................................!!
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
"Και οποιοι δεν πιστεύουν θα πιστέψουν"... Τα είχε πει ο Ματίας αλλά κάποιοι νόμιζαν ότι ο Μελισσανίδης μεταβιβάζοντας την Α.Ε.Κ. θα πήγαινε να πετάξει ...αετό . Fasten your belts κύριοι, ακόμα είναι 6/7 και η ΑΕΚ έχει αρχίσει το ...μάζεμα των αστεριών!!!!! Είπαμε, φέτος ο δικέφαλος πετάει κάτω από τα ραντάρ ....αθόρυβα !!!