Με τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει ξανά τα μαγικά του, η Σλοβενία επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας με 104-78 και προκρίθηκε ως δεύτερη του Group A στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά στο ΣΕΦ. Εκεί που -κατά πάσα πιθανότητα- θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα, αν αυτή κερδίσει, δηλαδή, την Αίγυπτο (4/7, 21:00). Λίγο έλειψε, μάλιστα, να φτάσει στο πολυπόθητο +29 που θα της χάριζε την πρωτιά, όμως τα δύο τρίποντα που επιχείρησαν στο φινάλε οι Σλοβένοι δεν βρήκαν στόχο.
Ο σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς έκλεισε τον αγώνα με triple-double καθώς μέτρησε 36 πόντους (6/13 δίποντα, 3/12 τρίποντα, 15/8 βολές), 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, χαρίζοντας ξανά θέαμα υψηλού επιπέδου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

