Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έναν μήνα εκτός ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και θα τεθεί εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα

Ο Κώστας Σλούκας υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα. Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, ο Έλληνας διεθνής δεν είναι σε θέση να ενισχύει την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, λόγω προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Όπως ενημέρωσε ο Παναθηναϊκός, ο παίκτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως ο Σλούκας ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα δεξιού γόνατος και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ