Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Euro: Ο Φίλκρουγκ έσπασε καταλάθος το χέρι ενός οπαδού της Γερμανίας

Ένας ατυχές περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του επιθετικού της Ντόρτμουντ και της εθνικής Γερμανίας, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με την Σκωτία

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγιναν ποτέ!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγα λεπτά πριν τη νικηφόρα πρεμιέρα της Γερμανίας με την Σκωτία (5-1). Πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκλας Φίλκρουγκ.  Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ λίγο προτού ξεκινήσει ο αγώνας με την Σκωτία δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, το οποίο όμως δεν βρήκε το τέρμα και η μπάλα εν τέλει κατέληξε στο χέρι ενός φιλάθλου των "Πάντσερ".

"Κατέληξα να τραγουδάω τον ύμνο πάνω σε ένα φορείο και δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Έπρεπε να εγκαταλείψω το όνειρό μου να παρακολουθήσω τον εναρκτήριο αγώνα. Αλλά δεν παθαίνεις κάθε μέρα κάταγμα από ένα σουτ του "Φίλγκ", δήλωσε ο οπαδός σε δηλώσεις στην γερμανική Bild.

Ως παρηγοριά, ο ίδιος ο Φίλκρουγκ του έστειλε μια υπογεγραμμένη φανέλα και ένα μήνυμα συγγνώμης για την άτυχη στιγμή που του κόστισε την πρεμιέρα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ