Τον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογέτ, ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Μετά απο συζητήσεις που διήρκησαν καιρό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας.
Ο Σέρβος προπονητής αποτελούσε την πρώτη επιλογή της ΕΠΟ, με την συμφωνία να είναι οριστική και να αναλαμβάνει τα ηνία της Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.
Το deal αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή τις επόμενες ημέρες, με τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού να έχει ως πρώτη αποστολή τα παιχνίδια της ελληνικής ομάδας στο Nations League, με πρώτο αυτό στις 7 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Φινλανδία εντός έδρας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αισχος , παει οτι εχτισε ο Πογιετ θα το γκρεμισουν , Εθνικη καλως ηρθες στο καταθληπτικου ποδοσφαιρου
Και ενα τελευταιο που ξεχασα οι δημοσιογραφοι ξερουν τα παντα αλλα να ειστε σιγουροι οτι δεν τα λενε ολα καποια κρυβουν οποτε καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτος φανατισμος ο αρρωστημενος εννοω.
ευχαριστω και παλι για τα dslikes , αφου θελετε καταθληπτικο ποδοσφαιρο , και ειστε κολλημενα μυαλα εκει συνεχιστε , και μετα αναρωτιεστε που σας λενε κομπλεξικους , το οτι λεει ο Πογιετ εχει το καθε δικαιωμα οπως και η πλευρα της ΑΕΚ εμεις δεν ξερουμε τι εχει παιχτει ακριβως οταν ηταν στον παγκο της ΑΕΚ.
ποιος πορδιετ ρε φιλε
Eνο πριν το Πογιετ πηγαινε καλα η Εθνικη μας , και οταν λεω οτι εχτισε εννοω οτι επιτελους βρηκε τι ελειπε που ενο οι προηγουμενοι δεν το ειχαν.
Τι έχτισε ρε φίλε? Ο μόνος προπονητής που μπορούσε να χάσει πρόκριση για ευρώ ενάντια στην Γεωργία ήταν ο πογιετ αυτό τα λέει όλα
Κάποιοι λένε για Πογιέτ. Ο Πογιέτ κανει ανοιχτά επίθεση στην ΑΕΚ όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, μη σεβόμενος το ότι έχει δουλέψει στην ΑΕΚ, παπαγαλίζει αυτά που λέει ο γαυρος σε συνεντεύξεις, κατάφερε να μην είναι η εθνική στο euro που συμμετέχουν η Σκωτία, η Γεωργία η Σλοβενία και η Αλβανία με όλο το σεβασμό στις ομάδες αυτές φυσικά. Αν ήταν τόσο καλός όσο λένε κάποιοι θα ήταν η εθνίκή στη Γερμανία τώρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι καλή περίπτωση ένας προπονητής εθνικής που κάνει τόσο πολιτική. Στο καλό και να μας γράφει.
Μια χαρά είναι ο Γιοβάνοβιτς πιστεύω ξέρει από πρώτο χέρι παίχτες και καταστάσεις, ναι μεν ήταν στον παναθηναικό αλλά κι ο Σάντος ητανε σε 3 ελληνικές ομάδες πριν πάει εθνική δεν είναι και ο Λεμονής.
Εμφάνισαν τον σπαθα
Φέρνουν τον Μπριακο
Πανηγυρίζουν οι μπεοι...
Πρόεδρος ο γραφικός υβριστής του Ματίας Αλμέιδα με την αμέριστη συνεργασία των κόκκινων φίλων τους, για μια ακόμη φορά στην ιστορία τους....... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Φαντάζομαι να μην είναι αρνητικοί οι δύο γάβροι στο να παραχωρήσουν τώρα τα γήπεδα τους στην εθνική.
Έτσι δεν είναι;;
Πολύ καλή κίνηση, γνωρίζει τον Έλληνα παίκτη πολλά χρόνια και θα ταιριάξει με την Εθνική μας .. καλή επιτυχία να έχει!!
Μια χαρα ειναι ο Γιοβανοβιτς και το στυλ που προσεγγιζει το ποδοσφαιρο θα ταιριαξει πολυ στην εθνικη που παντοτε τα πηγαινε καλα οταν επαιζε κυνικα.Απο τον ουρουγουανο ουρακοταγκο πιανοδοντη τον Αλεφαντο του Μοντεβιδεο,πολυ καλυτερος.Πογετ,ελπιζω καποια στιγμη το ποδοσφαιρο να σε τιμωρησει που εκανες τακιμια με τους εξαπωδο και εβαλες τρικλοποδια στην μοναδικη ομαδα που σου χει δωσει και ψωμι να φας εν Ελλαδι.
Δεν περιμενα οτι ο Τακης Μπαλτακος θα προχωρουσε σε αυτη την κινηση. Ας ελπισουμε και ο νεος προεδρος της ΕΠΟ που θα αναλαβει στις 22 Ιουλιου να τον κρατησει και να μην εχουμε φυγε-εσυ ελα-εσυ προπονητων
Τρία επίπεδα καλύτερος του Πογιετ, πολύ πιο ταιριαστός στην εθνική! Καλή επιτυχία!
καλά κρασιά... Δεν βρέθηκε κάποιος πιο σοβαρός απο την κακιασμένη γριά? Πολύ ωραίο το πρώο δείγμα απο τη νέα παράγκα της ΕΠΟ.
Κατάντια!!!! Ο περίγελος των Φερόε και Λιχτενστάιν επιστρέφει