Στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, η Αργεντινή έδωσε φιλικό προετοιμασίας, ενόψει Copa America, και επιβλήθηκε 4-1 της Γουατεμάλα.
Πρωταγωνιστές, για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ήταν ο Λιονέλ Μέσι και ο Λαουτάρο Μαρτίνες, που σκόραραν από δυο φορές. Μάλιστα, ο επιθετικός της Ίντερ πέτυχε και αυτογκόλ, επιτρέποντας στη Γουατεμάλα να ανοίξει το σκορ στο 4ο λεπτό.
Οκτώ λεπτά αργότερα, από σοβαρό λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, ο Μέσι βρέθηκε προ κενής εστίας και ισοφάρισε, με τον Λαουτάρο να ευστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι, στο 39', για το 2-1. Στο τρίτο γκολ, οι Αργεντινοί έκρυψαν την μπάλα, με τον Φερνάντες να βγάζει τρομερή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, τον Μέσι να κάνει το γύρισμα στον Λαουτάρο κι εκείνος με σχεδόν εξουδετερωμένο τον αντίπαλο κίπερ να φτάνει τα 24 γκολ, με την Εθνική Αργεντινής, για το 3-1 στο 66ο λεπτό. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε, στο 77', όταν ο Μέσι έπαιξε το 1-2 με τον Ντι Μαρία και βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Γουατεμάλα, τελειώνοντας την φάση με το γνωστό του τσιμπηματάκι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

