Ψώνια από την Αγγλία για την Γιουβέντους. Η «Vecchiα signora» μετά το ενδιαφέρον και την πρόταση στην Άστον Βίλα, για τον Ντάγκλας Λουίζ, προχωράει και στην απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ. Ο Άγγλος, πέρυσι αγωνίστηκε στην Χετάφε, με την οποία έκανε μία εξαιρετική χρονιά.
Αυτό, δεν ήταν αρκετό για να πείσει τους ανθρώπους του Μάντσεστερ να παραμείνει, με τον σύλλογο να ψάχνει τρόπο να τον πουλήσει. Έτσι, η Γιουβέντους, μιας και ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον παίκτη, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 30 εκατομμύριων για να αποσπάσει και το «ναι» του συλλόγου.
Πέρα από τον Γκρίνγουντ η Γιούβε, είναι κοντά και στον Ντι Γκρεγκόριο, αλλά και στον Ντάγκλας Λουίζ από την Άστον Βίλα. Ενώ δεδομένο παραμένει το ενδιαφέρον για τον Καλαφιόρι της Μπολόνια.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

