EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
ΠΟΡΤΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: 2-0 (2-1)
Γήπεδο: Ντραγκάο
Μετά τη νίκη της με 2-1 στη Γερμανία, η Πόρτο κέρδισε και πάλι την Στουτγκάρδη, αυτή την φορά με 2-0 στο «Ντραγκάο» κι έκλεισε θέση στην οκτάδα του Europa League.
Με το…καλημέρα στην αναμέτρηση(2’) η Στουτγκάρδη άγγιξε το γκολ με κεφαλιά του Σαμπό, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Φίριχ, με τον Γερμανός το 8’ να χάνει και αυτός τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στους «Σουηβούς». Στο 12’ ούτε ο Ουντάβ κατάφερε να νικήσει τον Ντιόγκο Κόστα, με την Πόρτο να τιμωρεί την αστοχία των Γερμανών στο 21’, αφού ο Γκόμες ευνοήθηκε από τις κόντρες μετά από ατομική ενέργεια του Σάινθ και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Νίμπελ για το 1-0. Στο 31’ ήταν η σειρά του Ελ Κανούς να χάσει σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 36’ και το 43’ οι «Δράκοι» είδαν τα σουτ των Σάινθ και Μόρα να μην βρίσκουν στόχο για χιλιοστά. Στο 54’ ο Ντιόγκο Κόστα με αδιανόητη επέμβαση είπε όχι στο σουτ που επιχείρησε ο Ουντάβ από το ύψος του πέναλτι και στο 72’ οι γηπεδούχοι κλείδωσαν το εισιτήριο για την οκτάδα, καθώς έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Στουτγκάρδης, ο Φρόχολντ με εκπληκτικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νίμπελ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0! Στο 77’ η Στουτγκάρδη έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Νάρτεϊ.
ΠΟΡΤΟ: Ντιόγκο Κόστα, Τιάγκο Σίλβα, Ζαϊντού(57’ Κίβιορ), Μπεντνάρεκ, Α. Κόστα, Ροζάριο, Φοφανά(73’ Βαρέλα), Μόρα(46’ Φρόχολντ), Γκόμες(58’ Πεπέ), Μοφί, Σάινθ(66’ Φερνάντες)
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Ζακς, Χέντρικς, Σαμπό, Μίτελσταντ(62’ Νάρτεϊ), Καραθόρ(62’ Τομάς), Στίλερ(79’ Αντρές), Ελ Κανούς, Ουντάβ(78’ Μπουανανί), Φίριχ(79’ Ασινιόν), Ντεμίροβιτς
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

