Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τερμάτισε 66η η Βλαχάκη στον ημιμαραθώνιο της Ρώμης

Στην 66η θέση η Παναγιώτα Βλαχάκη στον ημιμαραθώνιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ρώμης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 1:21:56, χρόνος που απέχει αρκετά από 1:17:45 που είχε κάνει φέτος στον ημιμαραθώνιος της Αθήνας.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Καρλίν Μπιερκέλι Γκρόντβάλ από τη Νορβηγία, η οποία σημείωσε και ρεκόρ αγώνων τερματίζοντας σε 1:08:09, την ακολούθησε η Ρουμάνα Τζοάν Τσελίμο Μέλι με χρόνο 1:08:55 και την Κάλι Χόγκερ Θάκερι από την Μεγάλη Βρετανία να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο, καλύπτοντας την απόσταση σε 1:08:58.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γκρόντβαλ δύο μέρες νωρίτερα είχε πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 5 χλμ. με 14:38.62, ενώ στην καριέρα της μετρά δύο ακόμα μετάλλια σε ευρωπαικά πρωταθλήματα στα 3.000 χλμ στίπλ το 2018 στο Βερολίνο και το 2016 στα 10 χλμ. στο Άμστερνταμ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ