Είναι γνωστό πως πως η ΑΕΚ αντιμετώπισε φέτος από την αρχή της σεζόν, τεράστιο πρόβλημα με το γηπεδικό καθώς δεν μπορούσε να παίξει με κόσμο στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης». Μάλιστα, το πρόβλημα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη της σεζόν, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που δεν μπορούσε ούτε προπονήσεις να κάνει στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα ήταν σε αδιέξοδο αλλά σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή προσφέρθηκε στήριξη στην ΑΕΚ με την παραχώρηση για προπονήσεις στο Κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί όπου την Πέμπτη η ΑΕΚ, θα παίξει στο Κλειστό της πόλης της και τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Εδώ λοιπόν πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στη συνεισφορά και τη βοήθεια, τόσο του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Τομπούλογλου , όσο και του προέδρου του Ιωνικού Ν.Φ, Χρήστου Σύλλα. Γεγονός που εκτιμάται πολύ από την ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας, τους έχει ήδη ευχαριστήσει για την παραχώρηση του γηπέδου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Μεγάλη μορφή ο Σύλλας και τεράστιος παράγοντας μιας άλλης εποχής!
Το κλειστό του Ιωνικού ΝΦ είναι σαν το σπίτι μας. Εκεί με έχει πάει ο πατέρας μου και έχω δει πρώτη φορά τη μπασκετική ΑΕΚ (με Απόστολο Κοντό). Παίζει σε τέτοιο γήπεδο, τα εισιτήρια να ήταν πιο πολλά από αυτά που κόβαμε στο ΟΑΚΑ.
Η χωρητικότητα στο κλειστό του Ιωνικού πάντως φίλε Πάρη και με τις πτυσσόμενες μέσα,είναι μικρότερη σε σχέση με το Κασιμάτης.Δεδομενα δεν θα πέφτει καρφίτσα,από νωρίς αύριο.
Σχεδόν όλοι ψήφισαν την επιστροφή του απ' ότι είδα.
Μάλιστα για το χάντμπολ του Ιωνικού παραιτήθηκε ο Αρβανίτης και κάποιος έγραψε για πρόσληψη Παπακώστα, που ήταν πρόπερσυ βοηθός του Αλβανού σε εμάς.
By the way αδερφέ, μιας και το όνομά σου δεν είναι κοινό, αν έχεις κάποια σχέση με Καταλωνία μάλλον σε κάποια φάση έχουμε δουλέψει μαζί.