Μετά από έξι χρόνια, ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Equipe αποκαλύπτει ότι η διοίκηση χρωστάει ένα ποσό, περίπου 80 εκατομμυρίων ευρώ, στον 25χρονο επιθετικό. Το ποσό αντιστοιχεί στον μισθό του Απριλίου, αλλά και σε ένα μπόνους που έπρεπε να είχε καταβληθεί από τον Φεβρουάριο.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, δεν υπάρχει πρόβλημα με τα οικονομικά της Παρί, απλώς, στη διοίκηση υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόφαση του Εμπαπέ να μην ανανεώσει και να φύγει ως ελεύθερος.
Le PSG n’a pas versé à Kylian Mbappé son salaire d'avril + une prime qui était prévue en février, annonce @lequipe !
— Actu Foot (@ActuFoot_) May 28, 2024
Un « oubli » estimé à 80 M€, selon une source proche du PSG. pic.twitter.com/UJ2fM1Ik3O
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

