Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Τένις: Προπονήθηκαν μαζί Σάκκαρη και Σφιόντεκ (VIDEO)

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπήκε στο court για προπόνηση με το Νούμερο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει σε καθημερινή βάση την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της, στο «Roland Garros». Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μπήκε στο court 5 στο Παρίσι, μαζί με την Ίγκα Σφιόντεκ και έκαναν από κοινού προπόνηση σήμερα Παρασκευή (24/05). Φυσικά, πρόκειται για μία ευκαιρία για δυνατή προπόνηση, αφού η πρωταθλήτρια από την Πολωνία είναι το Νούμερο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης της WTA.

Οι Σάκκαρη και Σφιόντεκ, έπαιξαν για 8 games στο δεύτερο μισό της προπόνησης, με την Ελληνίδα να κερδίζει τα 3 από αυτά. Θυμίζουμε ότι αντίπαλος της Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του γαλλικού Grand Slam, θα είναι η Βαρβάρα Γκρατσέβα (Γαλλία), σε ένα ματς που θα γίνει την Δευτέρα (27/05), ή την Τρίτη (28/05).

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ