Στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα κάνει περιοδείες σε τρεις νομούς: Πιερία, Πέλλα και Ημαθία.
Στην Πιερία, ο πρωθυπουργός είχε τη δυνατότητα να μιλήσει με μερικούς μαθητές της Α' Γυμνασίου. Ρώτησε τα παιδιά τι ομάδα υποστηρίζουν και και όταν εκείνα απάντησαν "Άρης", ο Κυριάκος Μητσοτάκης τούς ειπε "Πάτε για Κύπελλο δηλαδή;".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Κανένα έλεος, δεν πιάνει τίποτα, ούτε ούρα νυχτερίδας διαβασμένα στην ανατολική πλευρά της πυραμίδας του Χέοπα.... τίποτα. Μετά τη δήλωση "ΥΠΕΡ" μας (χαχα) θυσιάσαμε 2 πρόβατα αλλά ούτε και αυτό έπιασε.
Εχω παγώσει! Πείτε μου ότι δεν είπε τίποτα για το παιχνίδι με το μπαοκ... μας την έκανε προχθές, πριν το παιχνιδι με το γαυρο, με τα παιδιά που ήταν ΑΕΚ..