Ευχαριστημένος μόνο με την εικόνα του δευτέρου μέρους εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά τη νίκη του Άρη στη Λαμία (2-4). «Όλοι ζουν κι αναπνέουν για το Κύπελλο, φτάνουμε κοντά στον τελικό αλλά μένουν λίγες μέρες ακόμη. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο σήμερα για να δώσουμε χρόνο σε κάποιους παίκτες, αλλά η παρουσία μας στο πρώτο ημίχρονο χάλασε τα σχέδια που είχαμε. Όμως ανακάμψαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Χάλασε κάπως το πλάνο μας, γιατί έπαιξαν κάποιοι παίκτες περισσότερο από ό,τι θέλαμε, αλλά προέχει η νίκη. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν άρεσε σε κανέναν, σίγουρα βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος», τόνισε ο προπονητής του Άρη.
Όσο για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Είμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και θέλουμε να έχουμε μια καλή και σοβαρή παρουσία. Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά θέλουμε τη νίκη, όπως κι ο ΠΑΟΚ. Το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα ή αν θα το κρίνουμε εμείς, είναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει. Πάντα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, θα υπάρχει ένταση, ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο το ότι έξι μέρες μετά έχουμε έναν τελικό που περιμένουμε για πολλά χρόνια».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΥΑΛΩΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ Χ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΑ!
Παίξτε για τον Άλκη σας.
Παίξτε για τα όσα σας έχει κάνει ο γαύρος του βορρά.
Παίξτε για το λαό σας.
Οφείλετε να νικήσετε! Και να πάρετε και το Κύπελλο!