PREMIER LEAGUE-34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ)
ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ: 1-2
Γήπεδο: AMEX
Η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Μπράιτον, ανέβηκε στην 6η θέση και αγκάλιασε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στο 8ο λεπτό ο Γουέμπστερ αστόχησε με κεφαλιά και στο 10’ ο Πέτροβιτς είπε όχι σε σουτ του Αντινγκρά ενώ στο 16’ ο Σαλίσμπερι έδωσε πέναλτι στην Τσέλσι αλλά το πήρε πίσω στη συνέχεια. Τελικά στο 34ο λεπτό ο Κουκουρέγια σέντραρε από αριστερά και ο Πάλμερ με πανέμορφη κεφαλιά έκανε το 0-1 ενώ στο 45+4’ ακυρώθηκε γκολ του Τζάκσον για φάουλ στον Λάμπτεϊ.
Στο 45+7’ ο Τζάκσον αστόχησε εξ επαφής με προβολή και στο 45+9’ η κεφαλιά του Πέδρο σταμάτησε στο δοκάρι της Τσέλσι.
Στο 49ο λεπτό το συρτό σουτ του Ενκουνκού πέρασε μόλις έξω και στο 54’ ο Γάλλος έχασε μια ακόμη σημαντική ευκαιρία ενώ στο 57’ ακυρώθηκε γκολ της Μπράιτον.
Τελικά στο 64ο λεπτό ο Γκουστό έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ενκουνκού με πλασέ από το πέναλτι έγραψε το 0-2.
Στο 88ο λεπτό η Τσέλσι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρις Τζέιμς και στο 90+5' η Μπράιτον είχε δοκάρι με τον Αντινγκρά. Στο 90+7' ο Πέδρο σέντραρε από αριστερά και ο Γουέλμπεκ μείωσε σε 1-2.
ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Φερμπρούχεν, Λάμπτεϊ (84’ Οφιά), Ιγκόρ Ζούλιο, Γουέμπστερ, Ντανκ (46’ Μπάρκο), Γκρος, Αντινγκρά, Μπουονανότε (70’ Γουέλμπεκ), Γκίλμουρ (70’ Μπαλέμπα), Ενκίσο (85’ Φάτι), Ζοάο Πέδρο.
ΤΣΕΛΣΙ: Πέτροβιτς, Γκουστό (69’ Τζέιμς), Τσαλομπά, Μπαντιασίλ, Καϊσέδο, Κουκουρέγια, Γκάλαχερ (90+9' Ουγκοτσούκβου), Μαντουεκέ (69’ Στέρλινγκ), Πάλμερ (90+9' Καζαντέι)Μούντρικ (42’ Ενκουνκού), Τζάκσον (90' Τιάγκο Σίλβα)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

