Μετά από τη λήξη του ματς στο ΣΕΦ για τα προημιτελικά των Play Offs της Basket League, ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και την φιλοξενούμενη ΑΕΚ, ακολούθησε η συνέντευξη. Ο προπονητής της Βασίλισσας, Ηλίας Ζούρος, τόνισε τα εξής: «Πρώτα από όλα, θα πρέπει να πω συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου, αν και στα παιχνίδια των Play Offs πρέπει να είσαι πιο δυνατός για 40 λεπτά. Σήμερα θα έλεγα ότι είχαμε μια καλή εικόνα για περίπου 25 λεπτά και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και δεν παίξαμε σαν ομάδα.
Υπάρχουν βέβαια δικαιολογίες, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν δικαιολογίες. Όταν μπαίνεις σε σειρά Play Offs, πρέπει να είσαι πιο συγκεντρωμένος. Δυστυχώς, ίσως η κούραση κάποιων παικτών και η μη άρτια προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα, δεν μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε και να παλέψουμε παραπάνω. Συγχαρητήρια πρώτα από όλα στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final-4 (σ.σ. της Ευρωλίγκας). Είναι πάρα πολύ καλό για όλους τους Έλληνες επαγγελματίες προπονητές, παίκτες, το να έχουμε δύο ομάδες στο Final-4.
Λυπηρό για εμάς που το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο θα παίξουμε πάλι χωρίς φιλάθλους. Ήταν ένα ματς που θα έπρεπε να έχουμε και εμείς τους φιλάθλους μας, να παλέψουμε και να είναι ιδανικές συνθήκες κανονικού αγώνα. Συνεχίζουμε. Έχουμε το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να ξεκουραστούμε και να δώσουμε θα έλεγα περισσότερη συγκέντρωση και ενέργεια στο επόμενο παιχνίδι, γιατί μιλάμε για μια ομάδα με πολύ μεγάλους αυτοματισμούς, μια ομάδα η οποία ξέρει μέσα σε 2-3 λεπτά να παίρνει διαφορές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

