Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρομάριο: Έρχεται φορείο να με πάρει, μετά την πρώτη προπόνηση έπειτα από 16 χρόνια

Ζόρικα πέρασε ο 58χρονος Βραζιλιάνος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την επιθυμία να αγωνιστεί μαζί με τον γιο του έκανε πράξη ο Ρομάριο και, έτσι, ο 58χρονος Βραζιλιάνος επιστρέφει στην ενεργό δράση, για λογαριασμό της Αμέρικα ντε Ρίο Ντε Τζανέιρο, της οποίας είναι πρόεδρος.

Ο Ρομάριο έκανε την πρώτη του προπόνηση και δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι τα βρήκε... σκούρα. Αστειευόμενος, ο Βραζιλιάνος είπε πως "σχετικά με την προπόνηση, είμαι κουρασμένος. Σε λίγο θα έρθει το φορείο να με πάρει... Είχα να προπονηθώ 16 χρόνια".

Όσο για τον χρόνο συμμετοχής του στους αγώνες, ο Ρομάριο είπε πως "θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σε όλους. Δεν πρόκειται να αγωνιστώ για το πρωτάθλημα. Η ιδέα είναι να παίξω λίγα λεπτά σε ορισμένα παιχνίδια. Στόχος μου εδώ, ο μεγαλύτερος όλων, είναι να έχω την ευκαιρία να παίξω με τον γιο μου. Πολλοί αθλητές έχουν αυτόν τον στόχο. Λεμπρόν Τζέιμς, Ριβάλντο... Πολύ λίγοι είχαν αυτή την ευκαιρία και πολλοί την ήθελαν. Εγώ θα έχω αυτή την ευκαιρία".

Στη συνέχεια, ως πρόεδρος, θέλησε να στείλει χιουμοριστικό μήνυμα, προς τον προπονητή, για το ποιος θα εκτελεί τα πέναλτι: "Αν υπάρξει πέναλτι, ο πρόεδρος θα ζητήσει από τον προπονητή να το εκτελέσει. Εάν ο προπονητής αποφασίσει να μην το εκτελέσει, ο προπονητής θα φύγει και ο πρόεδρος θα το εκτελέσει ό,τι και αν συμβεί, αυτό είναι ευθύνη του προέδρου".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ