Πολλά αγωνιστικά έχει ο Άρης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό!
Συγκεκριμένα, οι Λορέν Μορόν και Βλάντιμιρ Νταρίντα αποχώρησαν με προβλήματα στο ματς με την ΑΕΚ, ο πρώτος στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του και ο δεύτερος με χτύπημα στο χέρι.
Επίσης, ο Μπίργκερ Βερστράτε αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι, αν και ούτως ή άλλως θα απουσίαζε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τετάρτη (24/4, 19:30) στο «Κλ. Βικελίδης». Απο το ματς με τον Ολυμπιακό εκτός θα είναι και ο Ανσαριφάρντ, λόγω τιμωρίας.
Σε ό, τι αφορά τα ήδη γνωστά ζητήματα, οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Φράνκο Φεράρι συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης, ο Φραν Βέλεθ έκανε και σήμερα ατομικό, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


πάλι φιλικό ο Three-λος την Τετάρτη με τον Άρη???
κατα τ'άλλα είναι δικό μας παράρτημα...
Ε ρε ψεύτες...