Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με αυτές τις προϋποθέσεις θα έμπαινε στα προκριματικά του Champions League η ΑΕΚ αν κατακτούσε το πρωτάθλημα

Ο Ανδρέας Δημάτος αναλύει με βάση τα τωρινά δεδομένα 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν έληγαν χθες το βράδυ τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδας, τότε θα ήταν στους πέντε ισχυρούς των πλέι οφ, χάρη στη μέχρι σήμερα πορεία της στο Conference League! Κάτι που φαινόταν αδιανόητο έως και πριν από λίγο καιρό…

Με τα τωρινά δεδομένα η Σαχτάρ θα ήταν απευθείας στη League Phase ως πρωταθλήτρια Ουκρανίας και με τον υψηλότερο συντελεστή απ’ όλες τις πρωταθλήτριες που θα μετείχαν στα προκριματικά και οι επόμενες πέντε ισχυρές στα πλέι οφ του Champions League στα τέλη Αυγούστου θα ήταν: Ερυθρός Αστέρας, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Στουρμ Γκρατς και ΑΕΚ, ακριβώς γιατί μόλις την περασμένη Πέμπτη κατάφερε να ξεπεράσει σε συντελεστή την Ομόνοια και την Τσέλιε, κατά τα φαινόμενα δεδομένες πρωταθλήτριες Κύπρου και Σλοβενίας!

Αυτό όμως είναι μάλλον πλασματικό γιατί η Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία που μάχεται για το πρωτάθλημα με την Γκιόρ έχει έναν αγώνα λιγότερο και αν σήμερα ήταν πρώτη θα έριχνε την ΑΕΚ ως πρώτη ομάδα στους πέντε ανίσχυρους.

Επί του πρακτέου μπορεί η ΑΕΚ αν κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα να είναι στους πέντε ισχυρούς στην κλήρωση της 3ης Αυγούστου και να αποφύγει τις θεωρητικά πιο ισχυρές πρωταθλήτριες για την πρόκριση στη League Phase του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της;
Η λογική λέει ότι όλα θα κριθούν από το αυστριακό πρωτάθλημα!

Αν πρωταθλήτρια είναι η τέταρτη σήμερα Σάλτσμπουργκ με 45,000 συντελεστή, θα είναι μάλλον δύσκολο. Αν το πρωτάθλημα κατακτήσουν η Ραπίντ Βιέννης (29,750) ή η σημερινή πρωτοπόρος Στουρμ Γκρατς (28,000), τότε θα απαιτηθεί μία μεγάλη υπέρβαση της Ενωσης μέσα από τη φετινή της συνέχεια στο Conference League.
Αν η ΑΕΚ προκριθεί με νίκη επί της Τσέλιε την προσεχή Πέμπτη ο συντελεστής της θα διαμορφωθεί στους 24,000 πόντους. Ιδανικό για την ΑΕΚ είναι να κατακτήσει τον τίτλο στην Αυστρία η ΛΑΣΚ, την οποία επίσης ξεπέρασε με τους βαθμούς, που μάζεψε φέτος στην Ευρώπη.

Πιο δύσκολα θα γίνουν τα πράγματα για την ΑΕΚ, αν η Χαρτς δεν καταφέρει να αντέξει στη Σκοτία και χάσει το πρωτάθλημα από τη Ρέιντζερς ή από τη Σέλτικ που την πλησίασαν μέσα στο σαββατοκύριακο.

Από την άλλη πλευρά βεβαίως υπάρχει και η παράμετρος εκπλήξεων στον δεύτερο προκριματικό γύρο για τις ομάδες με καλύτερο συντελεστή από την ΑΕΚ, αφού μόνο οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, Αυστρίας, Νορβηγίας (Μπραν) και Σκωτίας ξεκινούν από τα πλέι οφ.

Πηγή:gazzetta




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ