Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», ο Δημήτρης Κόκοτας, που παραμένει διασωληνωμένος, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη.
«Ο κ. Κόκκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν του «Γ. Γεννηματάς».
Νωρίτερα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.
Ο γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη έμφραγμα στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για την εκπομπή J2US. Ο Δήμητρης Κόκοτας είχε αισθανθεί αδιαθεσία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα. Η εξέλιξη ήταν ραγδαία και πολύ σοβαρή. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με το κέντρο να στέλνει αρχικά μοτοσυκλέτα και λίγο αργότερα, εφόσον εκτιμήθηκε η βαρύτητα της κατάστασης του 55χρονου από τους πρώτους διασώστες, ασθενοφόρο.
Ο τραγουδιστής διακομίστηκε τότε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασής του. Η εισαγωγή του στη Μονάδα Εμφραγμάτων ήταν μονόδρομος, με τους γιατρούς να δηλώνουν από την πρώτη στιγμή, πως πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό με αβέβαιη πρόγνωση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!