Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ρουμπιάλες: Φυλάκιση 2,5 ετών πρότεινε η Εισαγγελία για την παρενόχληση στην Ερμόσο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Εισαγγελία εμφανίστηκε αμείλικτη στην υπόθεση του Ρουμπιάλες και ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας να φυλακιστεί για 2,5 χρόνια.

Μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών το 2023, ο Ρουμπιάλες φίλησε στο στόμα την Ερμόσο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις με την συμπεριφορά του αυτή.

Η Μάρτα Ντουράντες Χιλ όπου και έχει αναλάβει την συγκεκριμένη απόφαση ζήτησε να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 2,5 ετών στον Ρουμπιάλες για την συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η δικαστής θεωρεί πως ο Ρουμπιάλες είναι ένοχος για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης, για το μη συναινετικό φιλί που έδωσε στην Ερμόσο. Επιπλέον ζήτησε να μπει σε επιτήρηση για τα επόμενα δύο χρόνια και του απαγορευτεί τα επόμενα τέσσερα χρόνια τόσο η επικοινωνία με την Ερμόσο όσο και την πλησιάζει σε ακτίνα 200 μέτρων.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ