Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η Μάντσεστερ Σίτι σ' επαφές για τον 14χρονο παιδί-θαύμα!

Τον Τιμέο Γουίσκερ έχει στο στόχαστρό της η Σίτι 


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει τις επενδύσεις για το μέλλον και μετά τη συμφωνία για την απόκτηση του 15χρονου Γάλλου μέσου, Τιμέο Γουίσκερ, από την Κάρντιφ, κινείται για να πάρει τα δικαιώματα κι ενός 14χρονου, αυτή τη φορά, Αμερικανού!

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό όμιλο των ΗΠΑ «ESPN» ο όμιλος «City Group», στον οποίο ανήκει η πρωταθλήτρια Αγγλίας, αλλά και άλλες ομάδες σε ολόκληρο τον κόσμο, συζητά με τη Φιλαδέλφεια Γιούνιον για το παιδί-θαύμα, Κάβαν Σάλιβαν, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να διαρρέει πως έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε παίκτη που θα μπορέσει να σταθεί, στο μέλλον, στο δυναμικό των «πολιτών».

Ο Σάλιβαν παίζει στη θέση του επιθετικού μέσου και έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του τους ανιχνευτές ταλέντων από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα παίδων των Ηνωμένων Πολιτειών και η «City Group» έχει μιλήσει ήδη με την οικογένεια του για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως το σχέδιο του ομίλου είναι να πάρει τα δικαιώματα του από τώρα, και όταν γίνει 16 ετών να τον δώσει σε μια από τις ομάδες που έχει στην Ευρώπη (Τζιρόνα στην Ισπανία, Τρουά στη Γαλλία και Λόμελ στο Βέλγιο), με προοπτική να ενταχθεί στα 18 του στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ