Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο μεγάλος φόβος της Νότιγχαμ για την έφεση!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ διστάζει να καταθέσει έφεση για την ποινή των -4 βαθμών, φοβούμενη ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε πολύ μεγάλο δίλημμα βρίσκεται το νομικό τμήμα της Νότιγχαμ Φόρεστ σε ότι αφορά την κατάθεση έφεσης για την ποινή των -4 βαθμών που της επιβλήθηκε, για παραβίαση του ορίου εξόδων την τελευταία τριετία.

Κι αυτό σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, μία τέτοια κίνηση ενδεχομένως να φέρει μείωση της αρχικής ποινής, αλλά δεν αποκλείεται να φέρει ακόμα μεγαλύτερη αφαίρεση βαθμών, κάτι που μπορεί να αποβεί καταδικαστικό για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που κατατεθεί έφεση, τότε αυτή θα εκδικαστεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ για ανάλογο παράπτωμα η Έβερτον τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Νότιγχαμ σε περίπτωση που καταφέρει να διατηρηθεί στην Premier League είναι υποχρεωμένη αυτό το καλοκαίρι να προχωρήσει σε μία ακόμα μεγάλη πώληση κάποιου σημαντικού παίκτη της, αν δεν θέλει να της επιβληθεί ανάλογη ποινή και την επόμενη σεζόν.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ