Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 2-1 σετ (6-2, 3-6, 6-3) απέναντι στην Ντιάν Παρί (Γαλλία) στη φάση των «16» του «Indian Wells» στην Καλιφόρνια. Έτσι, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά, στο οποίο πέρυσι είχε φτάσει μέχρι και στον ημιτελικό, ενώ το 2022 είχε αγωνιστεί στον τελικό. Για φέτος, είναι η πρώτη φορά που πέρασε στους «8» μιας οποιασδήποτε διοργάνωσης.
Πλέον, επόμενη αντίπαλος θα είναι η Έμμα Ναβάρο (ΗΠΑ), που είναι το Νούμερο 23 της Παγκόσμιας Κατάταξης της WTA. Οι δύο αθλήτριες έχουν παίξει δύο φορές μεταξύ τους, στο παρελθόν και μετράνε από μία νίκη. Η Ναβάρο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αφού απέκλεισε την Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία). Να προσθέσουμε ότι η Σάκκαρη είναι το Νούμερο 9 του ταμπλό στη διοργάνωση και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τετράδα για τρίτη σερί χρονιά.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

