Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει αύριο (06/03) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του Europa Conference League.
Οι Ισραηλινοί θα προπονηθούν, το μεσημέρι, στον Πειραιά και στον αγώνα θα έχουν την υποστήριξη περισσότερων οπαδών από ότι αναμένονταν. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μακάμπι είχαν εκδώσει 1.200 εισιτήρια, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμη 300 θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για να υποστηρίξουν την ομάδα του Ρόμπι Κιν!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

