Ο Στίβεν Τσούμπερ τόνισε ότι η ΑΕΚ έπρεπε να παίξει πιο έξυπνα για να μην δεχθεί την ισοφάριση και πλέον πρέπει όλοι να δουν τι πρέπει να γίνει για να διατηρήσουν τα σκήπτρα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Δεν υπάρχει εύκολη νίκη. Ποτέ δεν μπορείς να το πεις αυτό. Έπρεπε να παίξουμε έξυπνα για να αποφύγουμε το τελευταίο γκολ. Μπορέσαμε και γυρίσαμε το ματς, συνεχίσαμε και κάναμε το δικό μας παιχνίδι. Το μόνο που κοιτάμε είναι τη δική μας ομάδα, τι θα κάνουμε για να κερδίσουμε και να κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Από τους πιο ντεφορμε παίκτες, κακα κοντρόλ λάθος επιλογές και μέτρια τελειώματα, το καλοκαίρι πρέπει να γίνει ολικό λίφτινγκ της ομάδας με παίκτες νεαρούς τύπου λιουμπιτσιτς με όρεξη και ικανότητες για τρεξίματα και να απαλλαγούμε ή να μειώσουμε τους παίκτες με μεγάλη ηλικία
Δεν είναι ντεφορμέ θέλει ροτέσιον έχει 24 παιχνιδια φέτος και δεν έχει τον καλό αραούχο έχουμε αρκετούς 30+ και θέλουν διαχείρηση για αυτό και Βίντα κάνει και αυτός τα λαθάκια του μονο ο βιονικός καραφλός τρέχει ακομα.