Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκαν νεκρές τέσσερις αδέσποτες γάτες στις Σπέτσες ερευνούν οι τοπικές Αρχές.
Στοιχεία για το περιστατικό αναμένεται να προκύψουν από την λήψη βιολογικών υλικών, τη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αυτών θα μεταφερθούν στη Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα γατιά είχαν καταναλώσει φόλα.
Προηγήθηκε καταγγελία κατοίκου της περιοχής, που εντόπισε νεκρές τις γάτες το πρωί της περασμένης Παρασκευής (16/2).
Για την υπόθεση σχηματίστηκε αυτεπάγγελτη δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία των ζώων συντροφιάς, ενώ διερευνάται η ύπαρξη τυχόν πρόσθετων καταγγελιών που έχουν υποβληθεί στην τοπική δημοτική Αρχή
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

