Στη ρεβάνς Μπόντο/Γκλιμτ-Άγιαξ, για τα playoffs του Conference League, η διαιτητική ομάδα αποτελούνταν από Έλληνες, με άρχων της αναμέτρησης τον Τάσο Σιδηρόπουλο.
Ο διεθνής ρέφερι, όπως και ο VAR Ευαγγέλου με τον AVAR Μανούχο, είχαν αρκετή δουλειά.
Αρχικά στο 47' ο Σιδηρόπουλος απέβαλε τον Σούταλο των Ολλανδών με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά τη χρήση του VAR.
Τρία λεπτά αργότερα οι Νορβηγοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Σόσα που σταμάτησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, με τον Σιδηρόπουλο αρχικά να δίνει συνέχεια στη φάση και να καλείται από τους VAR, Ευαγγέλου και Μανούχο, για να δει το ριπλέι και να αποφασίσει αν υπάρχει πέναλτι ή όχι. Μετά από εξέταση της φάσης και παρά το χέρι του Σόσα δεν έδωσε πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ που έγινε νωρίτερα στον τερματοφύλακα του Άγιαξ. Ενώ λίγο αργότερα, ο Έλληνας ρέφερι άφησε με 10 παίκτες και τους γηπεδούχους, αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκρονμπάεκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΓΑΤΆΚΙΑ Ε ΓΑΤΆΚΙΑ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ.ΤΙ ΝΟΜΊΖΑΤΕ ΡΕ.ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΆ ΣΤΟΜΆΧΙΑ.ΧΑΧΑΧΑΆ.
Διαιτησία για τα θηρία, πάλι ρεζίλι γίναμε...αλλοίωση αποτελέσματος, πέναλτυ που δεν δόθηκε, τρία δοκάρια και σφυροκόπημα η Μπόντο, κωλοφαρδίστικο γκολ ο Άγιαξ στην παράταση! Α ρε Σιδηρόπουλε, τόσο πολύ σας έκαιγε να περάσει ο Φαν Σχιπ και ο Άγιαξ;;; Το VAR ήταν made in Greece βγαλμένο απ' τα καλύτερα highlights της Σούπερλιγκ.
Εντολες , οπως και οταν παιξαμε με τον Αγιαξ το κορακι εκλεινε τα ματια στα υπερ μας φαουλτ