Η Κηφισιά αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό σε μονό προημιτελικό στη Βοιωτία. Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει στη διάθεσή του και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Δημήτρη Θεοδωρίδη και Τσε Νούνελι, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στα πλάνα του για την κρίσιμη αναμέτρηση και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Επιπλέον, ο τεχνικός της Κηφισιάς υπολογίζει ξανά στον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς ο αρχηγός της ομάδας ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα και επιστρέφει στη δράση.
Αντίθετα, εκτός αποστολής παραμένουν οι Κωνσταντίνος Ρουκουνάκης και Γιασέρ Λαρουσί, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς:
Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Σιμόν, Χουχούμης, Μποτία, Πέτκοφ, Κονατέ, Μαϊντάνα, Ούγκο Σόουζα, Πόμπο, Έμπο, Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν Πέρεθ, Κωσνταντακόπουλος, Αμανί, Αντόνισε, Τζίμας, Θεοδωρίδης, Ζέρσον Σόουζα, Νούνελι, Πατήρας, Μούσιολικ, Χριστόπουλος.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

