Η Εθνική ομάδα τένις των Ανδρών θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Σερβίας τον προσεχή Σεπτέμβριο του 2024. Αυτό προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στο Λονδίνο για το World Group I. Οι αγώνες θα γίνουν εκτός έδρας, άρα στη Σερβία, σε πόλη που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, ενώ θα διεξαχθούν ένα διήμερο στα μέσα του Σεπτεμβρίου (13-14/09 ή 14-15/09).
Η κλήρωση είναι δύσκολη και όχι μόνο του Νόβακ Τζόκοβιτς, που πάντως είναι πιθανόν να απουσιάσει, αφού οι αγώνες αυτοί θα γίνουν αμέσως μετά από το «US Open». Στη Σερβία υπάρχουν άλλοι τρεις τενίστες στο Top-50 της Παγκόσμιας Κατάταξης της ATP και συγκεκριμένα οι Λάζλο Ντζέρε, Ντούσαν Λάγιοβιτς και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς. Ακόμα, υπάρχει ο ανερχόμενος Χαμάντ Μεντζέντοβιτς και ο σπεσιαλίστας των διπλών, Νίκολα Τσάτσιτς.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

