Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Super League: Αλλάζουν ημέρα και ώρα δυο ματς της 22ης αγωνιστικής

Η Λίγκα ανακοίνωσε τις αλλαγές


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την αλλαγή, σε ημέρα και ώρα, των αγώνων Παναιτωλικός-Ατρόμητος και Λαμία-Αστέρας Τρίπολης, για την 22η αγωνιστική, ανακοίνωσε η Super League.

Οι αλλαγές αφορούν τον επικείμενο ορισμό των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου για τις 14 Φεβρουαρίου, με τον Παναιτωλικό -που θα αντιμετωπίσει τον Άρη- να υποδέχεται τον Ατρόμητο μία ημέρα νωρίτερα, για να υπάρχει ίδιος χρόνος ξεκούρασης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι κάτωθι αγώνες αλλάζουν ημέρα και ώρα, και θα διεξαχθούν ως εξής:

· Ο αγώνας ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα διεξαχθεί, το Σάββατο 10.02.2024 στις 19:30 (αντί για Κυριακή 11.02.2024).

· Ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί, την Κυριακή 11.02.2024 στις 19:30 (αντί για Σάββατο 10.02.2024)".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ