Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Ολυμπιακός έστειλε στη Β' ομάδα τον Καμαρά

Σε απολογία κλήθηκε ο Αφρικανός μέσος


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι σχέσεις του Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό, μετά και το χαμένο πέναλτι, με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως μετέδωσε ο bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ο Αφρικανός μέσος κλήθηκε σε απολογία, για πειθαρχικά ζητήματα, και ενημερώθηκε πως, από εδώ και στο εξής, θα προπονείται με τη Β' ομάδα.

Μετά τον αποκλεισμό, στο Κύπελλο, ο Μαντί Καμαρά είχε ενημερώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως δεν θέλει να παίζει άλλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από τη διοίκηση, του καταλογίζουν απαράδεκτη συμπεριφορά και αδιαφορία, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να τον αφήνει εκτός αποστολής, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόθεση του Καμαρά είναι να περιμένει να λήξει το συμβόλαιό του, το καλοκαίρι, και να φύγει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός δεν δείχνει διάθεση να φύγει τώρα, παρότι οι μάνατζερ τον έχουν προτείνει στη Χετάφε και σε άλλες ομάδες.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ