Τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε ισόγειο διαμέρισμα τριώροφου κτηρίου, στο Περιστέρι, εκδηλώθηκε φωτιά, με αποτέλεσμα ένας 65χρονος άνδρας να τραυματιστεί.
Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Αμφιάλης και ο 65χρονος έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με γείτονα του 65χρονου «ακούσαμε ένα δυνατό μπαμ και είπαμε ότι κάτι έχει πάει πολύ στραβά. Είδαμε τη φωτιά στο ισόγειο που έβγαινε προς τα έξω. Όπως μας είπαν μέσα στο σπίτι είχε 3-4 φιάλες υγραερίου και πάνω από 10 γκαζάκια».
Όπως είπε ο ίδιος γείτονας στο ΟΡΕΝ για τον τραυματία «είχε κάποια θεματάκια, δεν μας τα έλεγε καλά τελευταία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

