Ανοίγει το σκορ με τον Πέρεθ στο 36' ο Παναθηναϊκός. Στις καθυστερήσεις το 2-0 με τον Μλαντένοβιτς
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Κούντε, Έντερ, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Βρακάς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ούγκο, Ακαϊντίν, Μλαντένοβιτς-Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ-Μπακασέτας, Παλάσιος, Γερεμέγεφ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


Θεωρώ θετικό το αποτέλεσμα για μας. Από το να πάει περπατώντας ο Παοκ στον τελικό, καλύτερα να παίξει με τον Παο, γιατί από τέτοια ματς προκύπτει όχι μόνο κούραση, αλλά και συχνά τραυματισμοί, απο την ένταση που υπάρχει. Οπότε καλύτερα να καταπονηθουν και οι 2 και το ποιος θα περάσει μας είναι αδιάφορο. Επίσης αν ο Παο αποκλείονταν σήμερα, θα πήγαινε με κομμένα φτερά κόντρα στον οσφπ (που τον θεωρώ πιο επικίνδυνο αντίπαλο) και με πιθανή ήττα του και ανατροπή στο cas, o οσφπ θα έμπαινε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τα καλά στο παιχνίδι. Οπότε τώρα θα σκωτοθουν κανονικά οι 2 τους την Κυριακή και μετά το Χ, προτιμώτερος ο άσος, για να βρεθεί πίσω ο οσφπ, που αν μετά χάσει και στην Τούμπα, τελειώνει πριν τα πλέι οφς.
Ποιον θέλουμε να προκριθεί (στα πέναλτι εννοείται) από αυτούς εδώ; Βάζελο για να φορτωθεί 2 ακόμα ματς με ΠΑΟΚ και το ένα 3 μέρες πριν παίξουμε εμείς Τούμπα; Και να έχει και τα ψυχολογικά του ένας από τους δύο όταν αποκλειστεί στον ημιτελικό. Σωστά;
Πολύ σωστά !!!!
Δεν έχω κοιτάξει το πρόγραμμα αλλά αν ισχύει ότι όποιος περάσει θα παίξει με τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες πριν παίξουμε στην Τουμπα τότε μακάρι να περάσει ο βάζελος. Πολύ δύσκολα θα ζορίσει τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος, αλλά και ψυχολογικά και μόνο είναι πιο βαρύ για τον ΠΑΟΚ να παίξει τον βάζελο και καπάκι την ΑΕΚάρα μας.
φίλε μου οκο, να σου πώ...
ΔΕΝ τους βλέπουμε! Είναι πολύ λίγοι για να ασχοληθούμε μαζί τους. Ας κάνουν ότι θέλουν! Βέβαια θα πέσει πριονοκορδέλα σήμερα για να περάσουν οι νεόπλουτοι του Ατζουναϊκού.