Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά από τη νίκη της ΑΕΚ με 95-86 επί της Καρδίτσας για τη Basket League, ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος, δήλωσε τα παρακάτω: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την καθαρή νίκη. Ήρθε και έπαιξε πολύ συγκεντρωμένα, ένα παιχνίδι πάνω στα πλεονεκτήματά της και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Νομίζω ότι εγκεφαλικά δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο που θα έπρεπε να είμαστε. Μέχρι το 15’ είχαμε δεχθεί 40 πόντους και είχαμε κάνει μόνο 3 ομαδικά φάουλ, 2 στο πρώτο δεκάλεπτο και 1 μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Είχαμε μεγάλο θέμα στη γραμμή των ψηλών και στα ριμπάουντ, που αποτυπώνεται με 45 (σ.σ. της ΑΕΚ) έναντι 28 (σ.σ. της Καρδίτσας). Αλλά και στο σκοράρισμα μέσα στο ζωγραφιστό. Μας πίεσε η ΑΕΚ. Πίεσε πάρα πολύ τα γκαρντ μας και δεν αναπτύξαμε το παιχνίδι μας, καλά. Πήρε η ΑΕΚ μια καθαρή νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για άλλη μια φορά για τη στήριξή του, σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον. Για εμάς, έχουμε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι μεμονωμένο. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, την επόμενη Κυριακή με το Περιστέρι και μετά ακολουθεί ο Κολοσσός».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

