Τα ελληνικά γήπεδα όλης της χώρας θα στερηθούν της παρουσίας του Αλέξη Κούγια, για τους επόμενους 3.5 μήνες, μετά την ποινή απαγόρευσης εισόδου που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.
Οι 2.5 μήνες ποινής αφορούν στο επεισόδιο που είχε προκαλέσει στον αγώνα της Κορίνθου με τον Παναργειακό, όταν προσπάθησε να κατεβάσει το σορτσάκι του διαιτητή Πουλόπουλου!
Στο φύλλο αγώνα, ο ρέφερι της αναμέτρησης καταγράφει, αναλυτικά, τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της Κορίνθου και Νο.2 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Όπως προκύπτει από το σκεπτικό της τιμωρίας, στο φύλλο αγώνα έχουν καταγραφεί τα εξής: «...Μετά τη λήξη του αγώνα και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια, την στιγμή που βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου, στον χώρο του ταρτάν, εισήλθε ο πρόεδρος της φιλοξενούμενης κ.Κούγιας Αλέξιος, ο οποίος δεν ήταν αναγραφόμενος στο ΦΑ, κατευθύνθηκε προς το μέρος μας και με τράβηξε από το σορτσάκι προσπαθώντας να μου το βγάλει. Στη συνέχεια και ενώ ο Α' βοηθός προσπάθησε να με απομακρύνει, ο κ.Κούγιας Αλέξιος τον απώθησε με το αριστερό χέρι του στο πρόσωπο. Στη συνέχεια και ενώ βρισκόμασταν στα αποδυτήρια, ο κ.Κούγιας Αλέξιος ήρθε και μας χτύπησε το τζάμι και μας φώναξε "Εγώ γαμ@@ τις γυναίκες σας εδώ και 15 χρόνια παλιοπ@@@νες, ξέρω και πού μένετε και πού δουλεύετε και πού κάνετε προπόνηση και θα σας βρω να σας γαμ@@@. Θα φύγετε νύχτα από εδώ, θα σας παρακολουθώ με το αμάξι που θα γυρίσετε Αθήνα και θα σας βρω εκεί, δεν φτάνετε σήμερα σπίτια σας"».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!


ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ... ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ...!!!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ-ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ...!!!!
Χρησιμα συμπερασματα απο το συμβαν.
ρος-δικηγορος και αγνος Ελλην φιλαθλος πανω απ'ολα ειναι και Ντετεκτιβ αφου γνωριζει που μενουν ολοι και τι αμαξια οδηγουν.
1. Στον προεδρο της Κορινθου του αρεσει να κατεβαζει ανδρικα σορτσακια.
2.Ο Α' Βοηθος πρεπει να εχει υψος μεταξυ 90 ποντους και 110 ωστε να μπορεσει ο προεδρος της Κορινθου να τον σπρωξει απο απο το προσωπο του.
3.Του αρεσουν και τα τακουνια γυναικων αλλωνων,εκτος της δικιας του και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
4.Εκτος απο προεδρος-αντιπροεδ
Τα κατεβαζει τα σορτσάκια για να βλέπει εάν είναι κοντές, η μακρουτσουλες...έχει πρόβλημα τελικά με ότι μετρήσιμο σε μήκος
Νταξ ρε προεδρα. δε σε ειπε και κοντο για..
Από κάποια υπόθεση θα θέλει να γλιτώσει ή να πάρει αναβολή λόγω απουσίας του...δε μπορεί να κάνει τόσες μ@@@ άθελά του...σίγουρα κάποιος λόγος υπάρχει
"Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο για δημόσιες δηλώσεις, ανακοινώσεις, καταχωρήσεις κ.λπ., ικανές να υποκινήσουν πράξεις βίας ή απειλής σε βάρος των θεσμοθετημένων διοικητικών, δικαιοδοτικών, δικαστικών οργάνων του ποδοσφαίρου, των διαιτητών, καθώς και κατά των αξιωματούχων των επαγγελματικών ομάδων"... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν το λέω εγώ, υποτιθέμενο ανακοινωμένο μέτρο της κυβέρνησης είναι. Γιατί δεν έχει συλληφθεί ήδη ο Κούγιας είναι το ερώτημα.
Έχει καλό δικηγόρο...