Γουάιλντερ κατά Κλάτενμπεργκ! Ο Άγγλος ρέφερι χρησιμοποίησε τη στήλη του στην εθνική εφημερίδα για να επικρίνει την απόφαση να δοθεί πέναλτι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης εναντίον της Γουέστ Χαμ την Κυριακή(21/1), το οποίο έδωσε στις «λεπίδες» την ισοπαλία με 2-2.
Ο πρώην διαιτητής προκάλεσε την οργή της Σέφιλντ με τα σχόλια του, συμπεριλαμβανομένης της ατάκας: «Αν ξέρεις ποδόσφαιρο και ξέρεις τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τον ΜακΜπέρνι, τότε γνωρίζεις ότι θα προσπαθήσει να κοροϊδέψει τον τερματοφύλακα».
Ο τεχνικός του συλλόγου, Κρις Γουάιλντερ, ρωτήθηκε για την άποψή του για την αμφιλεγόμενη άποψη του Κλάτενμπεργκ πριν από την αναμέτρηση του FA Cup αυτό το Σαββατοκύριακο στην έδρα της Μπράιτον και απάντησε με αιχμηρό τρόπο. « Ανοησίες! Η κριτική πονάει μόνο όταν έρχεται από ανθρώπους που σέβεσαι, οπότε το αφήνω εκεί», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς.
????️ CW on Mark Clattenburg
— The Bladesman (@The_Bladesman) January 25, 2024
"Criticism only hurts when it comes from people you respect so I'll just leave that at that."#twitterblades #sufc
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

