Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ένα μήνα εκτός ο Σαλάχ

Ο ατζέντης του Μοχάμεντ Σαλάχ, Ραμί Αμπάς-Ισά, δήλωσε ότι ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός της Λίβερπουλ θα μείνει εκτός γηπέδων για έναν μήνα, ήτοι το τετραπλάσιο από το αρχικό χρονικό διάστημα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Άσχημα μαντάτα επεφύλασσε για τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο ατζέντης του, Ραμί Αμπάς-Ισά. Ο τελευταίος υποστήριξε ότι ο τραυματισμός του παίκτη με την εθνική Αιγύπτου στο Copa Africa είναι πιο σοβαρός από όσο υπολογίστηκε αρχικά από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Βόρειας Αφρικής, αφού ο επιθετικός της Λίβερπουλ θα μείνει εκτός γηπέδων για τον επόμενο μήνα.

Ο 31χρονος άσος επέστρεψε στο Λίβερπουλ για αποθεραπεία κι οι εξετάσεις έδειξαν ότι θα χρειαστεί πάνω από μία εβδομάδα για να επανέλθει, σε αντίθεση με όσα υποστήριξαν οι συμπατριώτες του.

«Ο τραυματισμός του Μοχάμεντ είναι πιο σοβαρός από όσο αρχικά θεωρούσαμε και θα μείνει εκτός για 21-28 ημέρες και όχι για δύο παιχνίδια. Η καλύτερη πιθανότητα να συμμετάσχει στο τρέχον Κύπελλο Εθνών Αφρικής είναι να κάνει εντατική αποθεραπεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και να επιστρέψει στην ομάδα όταν είναι έτοιμος», έγραψε στο Twitter ο Αμπάς.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ