Από τον πάγκο παρακολούθησε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ την, εκτός έδρας, αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης, με την Αραντίνα, για το Κύπελλο Ισπανίας.
Παρότι δεν αγωνίστηκε, ο Άγγλος μέσος απέσπασε τα εύσημα, για την πολύ ωραία κίνησή του, με αποδέκτη ένα από τα ball boys. Συγκεκριμένα, ο Μπέλινγκχαμ φώναξε ένα ball boy για να του δώσει την κουβέρτα που είχε πάνω του. Η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή, με αποτέλεσμα ο μικρός όπως ήταν φυσικό να κρυώνει. Έτσι, ο Μπέλινγκχαμ θέλησε να του προσφέρει την κουβέρτα με το σήμα της Ρεάλ, ώστε να τον ζεστάνει και να τον κρατήσει ζεστό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

